Skip to content

    

Marianne Storberget

Jeg er fysioterapeut med mastergrad i manuellterapi fra University of Birmingham med praksisår ved Nimi Ullevål. Som manuellterapeut har jeg spesialistkompetanse på nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Ved behov kan jeg henvise til spesialisthelsetjenesten eller til radiologisk undersøkelse som for eksempel MR eller røntgen, i tillegg til at jeg kan gi sykemelding inntil 12 uker. 

Jeg utfører alltid en grundig anamnese og undersøkelse ved førstegangskonsultasjonen. Årsaker til smerte og symptomer kan være en sammensetning av biologiske, psykiske eller sosiale faktorer, og jeg benytter derfor god tid på å bli kjent med deg og dine problemer.

Sammen legger vi opp en behandlingsplan avhengig av dine plager og årsaker til disse, og også ut ifra dine forventninger og mål. Jeg mener at en aktiv tilnærming vil være avgjørende for en best mulig prognose, og hjemmeøvelser/oppgaver er derfor viktig som en del av behandlingsforløpet. Tiltakene skal være individuelt tilpasset og basert på forskning. I forhold til gjennomføring av øvelser står korrigering, teknikk og progresjon i fokus.

Jeg vil at du som pasient skal føle deg sett og hørt, og at du får en forståelse av hva dine smerter og symptomer kommer av. Derfor bruker jeg tid på forklaring, råd og informasjon, slik at du lettere kan sette i gang med forebyggende tiltak.

Jeg jobber med alt fra akutte smerter til mer langvarige smertetilstander: muskel-, skjelett- og nerveplager (inkludert kjeveproblematikk, hodepine/svimmelhet), funksjonsnedsettelse, belastningslidelser, idrettsskader og rehabilitering etter operasjon.

Jeg kan tilby blant annet taping, smertebehandling med nåler, bløtvevsbehandling, mobilisering av ledd og nerver, leddmanipulasjon, øvelser/behandling i Redcord og treningsveiledning.

    

Marianne

 

Kontakt meg! 

Send Marianne en melding fra kontaktskjemaet.