Skip to content

    

Camilla Tveiten Fegth

Som fysioterapeut med videreutdanning i Manuellterapi har jeg utvidet faglig kompetanse innen muskel, nerve og skjelett systemet.

Hos meg vil du få en grundig undersøkelse for å avdekke årsaken bak dine plager. Jeg er opptatt av å ha en aktiv og helhetlig tilnærming, samt at du som pasient skal få god forståelse av hva som forårsaker plagene dine. Behandlingen skal være individuelt tilpasset og skreddersydd etter dine behov, slik at vi kan jobbe sammen mot å nå dine mål. Du som pasient skal alltid føle deg ivaretatt og hørt.

Som Manuellterapeut fungerer jeg som primærkontakt og kan ved behov rekvirere billeddiagnostikk (Røntgen/MR/CT), henvise til spesialist og sykemelde. Jeg vil alltid vurdere behovet for videre utredning.    

Jeg har lang erfaring med behandling av en rekke ulike muskel, nerve og skjelett lidelser og jobber med alt fra akutte oppståtte plager, til mer langvarige og komplekse smertetilstander. Tilstander jeg ser ofte er arbeidsrelaterte plager, rehabilitering etter operasjon/skade, kroniske sykdommer/smertetilstander og generelle belastningslidelser (inkludert kjeveproblematikk, hodepine, svimmelhet, prolaps og plager i forbindelse med graviditet) Jeg har også god kompetanse innen utredning/behandling av fot og fotrelaterte problemstillinger, og utfører fot analyser ved behov for innleggs såler.

Ta gjerne kontakt med meg hvis du har spørsmål.   

    

Fingerprint kopi