Camilla Tveiten Fegth

Som Manuellterapeut har jeg utvidet faglig kompetanse innen fysioterapi med spesialistkompetanse innen muskel, nerve og skjelett systemet.

Hos meg vil du få en grundig undersøkelse for å avdekke årsaken bak dine plager. Jeg er opptatt av å ha en aktiv og helhetlig tilnærming, samt at du som pasient skal få god forståelse av hva som forårsaker plagene dine. Behandlingen skal være individuelt tilpasset og skreddersydd etter dine behov slik at vi kan jobbe sammen mot å nå dine mål. Du som pasient skal alltid føle deg ivaretatt og hørt.

Med videreutdanning i Manuellterapi fungerer jeg som primærkontakt og kan ved behov rekvirere billeddiagnostikk (Røntgen/MR/CT), henvise til spesialist og sykemelde. Jeg er godt trent i evnen til å differensial diagnostisere ulike patologier og vil alltid vurdere behov for videre utredning.    

Jeg har god erfaring ved behandling av en rekke ulike muskel, nerve og skjelett lidelser og jobber med alt fra akutte oppståtte plager, til mer langvarige smertetilstander. Tilstander jeg ser ofte er arbeidsrelaterte plager, rehabilitering etter operasjon/skade og generelle belastningslidelser (inkludert kjeveproblematikk, hodepine, svimmelhet, prolaps og plager i forbindelse med graviditet)

Jeg utøver bland annet mobiliseringsbehandling, leddmanipulasjon, smertebehandling med nåler, taping, bløtvevsbehandling, behandling i slynge og veiledning i øvelser/trening.

Ta gjerne kontakt vedrørende spørsmål.

    

Fingerprint kopi